Feriecenter Gruppen AS
Du er her  Startsiden Vaktmestertjenester  Fjerning av snø og istapper

VaktmestertjenesterIstappfjerning:
Fjerning av snø og istapper

Store mengder snø på taket eller istapper som henger ned fra tak, er en fare for både liv og eiendom. Vi fjerner istapper og snø fra taket ditt.

Vinteren 2009 og 2010, gav oss sammenraste tak og flere stygge ulykker. 2011 var en snøfattig vinter, men hva med årets vinter? Er du klar for 2015/2016?

STRØMMEN STRORSENTER:

A-Team Gruppen AS har måket snø av taket for Strømmen Storsenter vinteren 2009 og 2011. Strømmen storsenter bestod den gang av ca. 26.000 kvm. tak.

 

istappfjerning og kan tilby både faste avtaler og hasteoppdrag på eiendommen din.  Lyst til å vite hvor enkelt du kan ivareta ditt ansvar som gårdeier eller styreleder? Unngå erstatningsansvar ved å kontakte oss. MÅKING AV TAK MED SNØ OG IS

SPESIALUTSTYR - LIFT ELLER KLATRETEAM:

Leie av lift eller et klatreteam fra fra A-Team Gruppen AS® kan vise seg å bli en svært billig forsikring. Vi utfører istappfjerning og snøfjerning raskt og effektivt. Unngå bøter på kr. 5000,- pr. gang og la oss fjerne dine istapper!

A-Team Gruppen AS® utfører istappfjerning, fjerning av snø og is fra alle typer tak. Bedrifter, eiendomsselskap, skoler, barnehager, kommuner og private bestiller fjerning av istapper hos oss. Istappfjerning utføres med lift i alle lengder.

Vi utfører også snøfjerning og fjerning av istapper hengende i tau, nærmere bestemt i "Rope access". Dette er spesielt gunstig når vi utfører istappfjerning ved trikkeskinner eller i trange bakgårder.

NRK A Team ble kontaktet av NRK
A Team Gruppen AS kan rykke ut på 4 timer noe NRK fikk bekreftet - hør her

Fjern: Istapper, isblokker eller tung snø fra tak i dag!

Istappfjerning er aktuelt for kommuner, borettslag, kjøpesenter eller andre offentlige bygg, som er ansvarlig for sikkerheten rundt egen eiendom. Politi, arbeidstilsyn og kommunal avdeling for Teknisk Etat eller vei og park har i dag anledning til å sperre av områder på kort varsel og skrive ut betydelige bøter. Hvorfor ta unødige sjanse?

 

  • Kan koste deg om taket kollapser - les mer
  • Istapper knuste taket på Vinmonopol-utsalg - les mer
  • Politiet ber huseierne ta ansvar - Les mer

 

Skrevet: 14.12.15

 

Vi utfører også ...

HåndtverktjenesterGrafittifjerning og tagging
fjernes fra vegger, lekestativer, stauer og skilt. Med byens tøffeste ... les mer
RenholdstjenesterByggvask og bygg klargjøring
av nybygg, renoverte bygg og eneboliger. Både store og mindre oppdrag ... les mer
HåndtverktjenesterSkadesanering- og tjenester Vannskade, sot og brannskade, utpumpning av vann og fjerning av muggsopp ... les mer

Skolegata 16

1831 Askim

69 82 52 55 - Østfold
69 82 52 55 - Askim
64 97 80 40 - Ski
22 65 18 88 - Oslo

post@ateamgruppen.no
www.ateamgruppen.no

A-Team © Gruppen™ AS
EyeQ Webdesign Norge