Feriecenter Gruppen AS
vinduspuss renhold tepperens boning fasadevask hovedrengjøring skuring vask husvask møbelrens rengjøring rengjøringsbyrå rengjøringsfirma renholdstjenester utvask vaskebyrå byggrengjøring matteservice renholdsbyrå vaskefirma vindusvask byggrenhold byggvask nedvask rengjøringstjenester  Rengjøring sluk og komfyr, Rengjøring ekstriør (rengjøring interiør etter eget ønske), Opprydding og oppstilling av bøker, ukeblader, aviser etc. , Rengjøring og fjerning av fingeravtrykk på eksempelvis vegger og lysbrytere, Støvtørke og støvsuge alle møbler, Støvsuging og mopping av gulv, Støvsuging av gulvteppe, Skinnende rengjøring av speil og håndvask, Rengjøring av dører og dørlister, Rengjøring og desinfisering av gulv,Rengjøring og desinfisering av toalett, badekar og dusj,Rengjøring av kjøkken- og baderomssluk,  Rengjøring og sanering av skap og baderom, Støvsuge og vaske gulv med mopp, Rengjøring kjøkkenbenk, Damp- støvtørking av skap, Rengjøring av vifter og Rengjøring inn- og utside på mikrobølgeovn. maskiner gravemaskin dyrefor frø frøblandinger fullgjødsel grisefor grønnforblanding hønsefor john deer kalk kompaktlaster kornmottak kraftfor organisk gjødsel plantegjødsel rundballenett runnballeplast sauefor skurtresker såkorn tilskuddsfor traktor renhold rengjøring
Du er her  Startsiden Renholdstjenester  Daglig rengjøring

Kontor renhold renhold av bedrifter, renhold av lokaler og vask av alle typer rom. Våre renholdstjenester omfatter alt fra kun søppeltømming og vask av gulv, til mer omfattende avtaler som inkluderer ønset nivå og detaljer. Vi gjør skikkelig rent og er like lei dårlig renhold, som du er. Vil du betale litt ekstra for skikkelig renhold? Renholdstjenester Daglig renhold er et annet utrykk for regelmessig renhold og utføres ikke nødvendigvis hver eneste dag. Vi foreslår frekvens og metode, og tegner avtale med våre kunder på det nivået kunden ender opp med å velge. Daglig rengjøring

Ønsker du dyktige renholdsoperatører spesielt utvalgt for oppgaver innen kontorvask og kvalitetsrenhold? Vi leverer voksent og stabilt mannskap. A-Team Gruppen AS® lanserer konseptet: The American Way®

A-Team Gruppen er et rengjøringsbyrå som satser på daglig rengjøring og renholdssystemer for de som ønsker det lille ekstra. Er du lei av dårlig renhold og avtaler som ikke fungerer, er det på tide å prøve A-Team Gruppen AS.

Daglig renhold og rengjøringstjenester er basert på et konseptstyrt program: The american way®. Service, fremtoning, press i buksen og siste nytt innen maskiner og renholdsutstyr er en del av dette.

Tenker din bedrift på HMS, innemiljø og senking av sykefraværet? Vi kan hjelpe deg med å tilpasse et renholdsprogram for din bedrift som gir et godt og behagelig arbeidsmiljø og øker arbeidsgleden.

ØKONOMIRENHOLD:

A-Team Gruppen AS er et alternativ til low budget tilbydere av daglig renhold og intervall renhold ellers. Vi er derfor sjelden et alternativ til de som utelukkende har fokus på pris.

Våre kalkyler beregner inn den tiden det tar å utføre et forsvarlig renhold, samt tilfredstiller myndighetenes stadig strengere krav til bransjen. Vårt prisnvå er harmonisert opp mot Arbeidstilsynets krav og økende inspeksjon både mot tilbyder og bestiller.

INSTA 800 Teknologisk Institutt. Sertifisering og kontroll Standarden NS-INSTA 800 gir deg det verktøyet du trenger for å dokumentere at renholdet holder den kvaliteten som er avtalt. Den beskriver et kvalitetssystem som kan brukes til å fastsette ønsket renholdskvalitet og til å kontrollere at avtalt kvalitet er oppnådd. Vårt tre dagers kurs gir deg trening slik at du behersker standarden og vil kunne innføre den i egen virksomhet.

NS-INSTA 800:

A-Team Gruppen AS er sertifisert i INSTA 800 gjennom Teknologisk Institutt. Vi utfører kontroller for offentlig og privat sektor.

 

Merk: A-Team Gruppen AS® tar dessverre ikke organisert uke renhold i private hjem. Vi tilbyr kun Flyttevask og hovedrengjøring til privatmarkedet.

daglig renhold dagligrenhold renhold kontor vask i halden moss sarpsborg fredrikstad skjærshalden, fosby Ørje Rømskog skjønhaug spydeberg, askim mysen meieribyen rakkestad råde, rygge kirkebygden, elvestad trøgstad skiptvet hobøl asker Aurskog-Høland, Bærum Eidsvoll, enebakk, fet frogn gjerdrum hurdal Lørenskog, nannestad nes nesodden, nittedal oppegård rælingen skedsmo, ski sørum ullensaker vestby Oslo og Ås

Skrevet: 07.12.15

Vi utfører også ...

TepperensTepperens
Nå med en helt ny metode!
Desinfisering og luktsanering dreper alle ... les mer
RenholdstjenesterByggvask og bygg klargjøring
av nybygg, renoverte bygg og eneboliger. Både store og mindre oppdrag ... les mer
HåndtverktjenesterSkadesanering- og tjenester Vannskade, sot og brannskade, utpumpning av vann og fjerning av muggsopp ... les mer

Skolegata 16

1831 Askim

69 82 52 55 - Østfold
69 82 52 55 - Askim
64 97 80 40 - Ski
22 65 18 88 - Oslo

post@ateamgruppen.no
www.ateamgruppen.no

A-Team © Gruppen™ AS
EyeQ Webdesign Norge